HILO gir de ansatte arbeidsro,-
og mulighet for samarbeid i kontorlandskapet


HILO fra Mount Design er den eneste fleksible løsningen for kontoravskjerming som tilbys i markedet i dag. Fleksibiliteten ligger i at den enkelte ansatte har valget mellom individuell arbeidsro og mulighet for samarbeid i åpent kontorlandskap. 

Hver enkelt av oss har i variert grad behov for skjerming fra lyd- og synsinntrykk sett i forhold til arbeidsoppgaver og den enkeltes personlighet. HILO (forkortelse av High & Low) kommer absolutt til sin rett i åpne kontorlandskaper og hos bedrifter som har lagt opp til aktivitetsbaserte arbeidsplasser.

 

Bedre hverdag og økt effektivitet

Vi har stor tro på at HILO med sin fleksibilitet vil kunne gi den enkelte en bedre hverdag på kontoret og øke effektiviteten for bedriften. Vi anser HILO som en nyttig produktløsning sammen med et helt sett av tiltak for å optimalisere de ansattes behov for både individuell arbeidsro og samarbeid i kontorlandskapet. I denne sammenheng har vi tro på at HILO vil kunne redusere sykefravær blant ansatte i åpne kontorlandskap og delte kontor. Vårt mål er å samarbeide med arkitekter, interiørarkitekter, fagpersoner, forhandlere og brukere for å øke bevisstheten til bedriftene om de store fordelene som kan oppnås med et godt og optimalt arbeidsmiljø fra et individuelt perspektiv.


Arbeidsro og samarbeid

Ved utvikling av HILO har brukerens mulighet for fleksibilitet og påvirkning av egen arbeidsplass vært det absolutte hovedfokuset. HILO består av lydabsorberende avskjerming i svært høy kvalitet, som lar brukeren ta full kontroll over sin egen arbeidsro. Med muligheten til å senke avskjermningen og åpne opp for gruppesamarbeid, bekreftes den viktige dimensjonen i samarbeidet på kontoret. Med dette produktet kan arbeidsmiljøet på kontoret optimaliseres for trivsel og produktivitet uten å være en permanent «avskjermingslabyrint».

Med HILO kan den enkelte brukeren velge å skjerme seg bak en godt omfavnende lydabsorbent. Med et enkelt knappetrykk vil brukeren kunne betjene HILO trinnløst i høyde. Den ansatte kan dermed velge å arbeide konsentrert og skjermet fra lyd- og synsinntrykk, eller senke ned absorbenten og dermed slippe kolleger til for samarbeid og sosialisering. Med dette er HILO en effektiv lydabsorbent og lydavskjerming som reduserer akustikken både for brukeren inne i «kuben» og for alle i kontorlandskapet.

  • Justeres trinnløst i høyde 90 – 167 cm. og kan programmeres i tre valgfrie høyder
  • Ved behov for ommøblering på kontoret er det enkelt å flytte HILO
  • Passer til frittstående arbeidsbord i lengde 100, 120, 140 og 160 cm. og kan kombineres med både nye og eksisterende arbeidsbord
  • Leveres i høy tekstilkvalitet med farge grå som standard. Andre farger på forespørsel
  • Produktet består i hovedsak av tre vegger rundt skrivebordet med avskjerming fra gulvnivå til ståhøyde
  • Består av 20 mm. A-klassifisert absorbentmateriale laget av resirkulerte pet-flasker på begge sider av en 6 mm. kjerne i MDF
  • Absorbentens tekstil er laminert med 3 mm. skum på innsiden
  • Testet iht. ISO 354 og SS 25269 med resultat: N10 = 2.7 Se ISO-testen her

Produksjon foregår i svenske og europeiske fabrikker med bærekraftig produksjon som fellesnevner. NorLink AS er distribusjonsansvarlig for det norske markedet.

Nyttige linker til HILO:

 

Produktsiden
Produktbrosjyre (svensk)
Produktbrosjyre (engelsk)
Lydtester
Artikler
Stoffvalg

Produktblad Hilo modell 1400
Produktblad Hilo modell 1200
Produktblad Hilo modell 1000

Argumenter
DWG 3D  filer

 


…………

 

HILO

Kenson utvikler og produserer produkter for god kontorhelse
………………..

Kenson startet opp med møbelproduksjon helt tilbake i 1932. Dagens arbeidsoppgaver er i større grad statisk og stillesittende. På 2000-tallet endret vi derfor vår kjernevirksomhet etter markedets behov for ergonomisk tilrettelagt utstyr. Kenson er den eneste produsent i dagens marked med et helhetlig ergonomikonsept som består av produkter eller kombinasjon av produkter tilpasset behovet til det enkelte mennesket. Vårt sortiment består av ergonomiske produkter som forebygger skader og slitasje. En av de største produktgruppene er datamus, støtteprodukter til PC-bruk og stoler i tillegg til møbler, – alle med sine ergonomiske fordeler.  Med våre produktløsninger får du mer overskudd. Fokus på ergonomi – god kontorhelse – gir deg helt enkelt et bedre liv.

………………..
………………………………….

 

Konseptet –  Helt enkelt – et bedre liv.

For å unngå negative effekter som følge av databruk vil det være svært fordelaktig å tenke forebyggende ved å benytte tilpassede ergonomiske produkter. Basert på erfaring vil en kombinasjon av ergonomi-produkter og faglig oppfølging hos en behandler være positivt for PC-brukere med muskel- og skjelettlidelser. Effektene av faglig oppfølging og behandling vil være begrenset dersom brukeren ikke fjerner årsakene til sine smerter og ubehag. Når dette hjelper deg, og du ikke lengre har vondt relatert til muskel- og skjelettlidelser så har du oppnådd god kontorhelse og et bedre liv..

 

 

…………………………..


God kontorhelse – mer overskudd. Se vår reklamefilm.
………


 

 

 

 

 

 

 

 

………………..Veiledningsfolder for ergonomisk utstyr.
Reduser sykefraværet – spar penger.

Manglende tilrettelegging på arbeidsplassen medfører økt risiko for både korttids- og langtidssykefravær, samt vesentlige kostnader for arbeidsgiver. Vår folder et er godt hjelpemiddel som belyser de mest vanlige slitasjeplagene, og fore-byggende produktløsninger som passerbest for deg. Til vår folder 2018 Se også gode tips med vår kiropraktor Ole Christian Kvammen. Gode råd kan hjelpe deg å et bedre liv både på jobb og i fritiden.

……
…………………………
…………………………Historie fra 1932

Lang fartstid og solide tradisjoner som møbelprodusent (1932 – 1990)

Kenson kommer fra TUA møbler i Sverige. Vår historie som møbelprodusent, er gammel. Kenson-eventyret startet i 1932. Thure Anderson stiftet selskapet Thure Anderssons Möbelfabrik AB. Dette ble en stor og solid møbelprodusent i Sverige, som hadde sin storhetstid på 70-tallet. Selskapet endret senere navn til Tuaverken AB, som deretter ble TUA AB.


Firmaet hadde ca. 260 ansatte (1970 – 1990)

Thure sin sønn, Kenneth Andersson, tok over firmaet på 70-tallet. Firmaet hadde ca. 260 ansatte på det meste, og var en av de største kontormøbel-produsentene i Sverige på 80- og 90-tallet. Firmaet endte opp i det store konsernet Hexagon och Swedish Match (svensk snusprodusent). Da Kenneth Andersson så at det fantes en risiko for at firmaet skulle splittes opp, kjøpte han tilbake deler av konsernet.


Deler av selskapet ble solgt til Martela og IKEA (1990 – 2009)

På starten av 90-tallet solgte TUA AB deler av virksomheten til Sparta Holding, som i sin tur ble en del av henholdsvis Martela (det finske stormøbel-produsenten) og IKEA. Deretter startet Kenneth Andersson firmaet Kenson AB, sammen med sin sønn Markus Skoglund.


Oppkjøp (2009 – 2014)

Kenson AB ble i 2009 kjøpt opp av Ergoption AB. Kenson AB og Ergoption AB har blitt drevet som to uavhengige selskaper innen bransjene ergonomi og kontormøbler.


Kenson AB og Ergoption AB og ble slått sammen til ett selskap 1 januar 2015, og endret navn til Kenson AB. (2015) 

I 2015 endret Ergoption AB navn til Kenson AB. Kenson AB omsetter i dag for ca. 150 MSEK. Store deler av omsetningen er ergonomiske produkter som datamus, tastatur og underarmstøtter. 50% av omsetningen er kontorstoler, understell, oppbevaring og skrivebordsplater.

Kenson AS ble etablert i 1. januar 2015. Kenson AS ivaretar det norske markedet for Kenson AB. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


 

Translate »