Øyne og syn - Kenson
23406
page-template-default,page,page-id-23406,page-child,parent-pageid-22327,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.7.1,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Øyne og syn


Vanlige symptomer: Spenningshodepine (tensjonshodepine).
Anbefalte produkter:

  • Monitorarm
  • Briller og lys. (Finnes ikke i Kenson sortimentet. Les artikkel om det lengre ned)

Monitorarm:
Monitorarmen er justerbar og gir derfor god KontorErgonomi. Brukeropplevelsen er god ved å bruke en monitorarm. Juster PC-skjermen din til ønsket posisjon, og dermed få bedre KontorErgonomi. Justeringsmuligheter er mange. Du kan justere skjermen opp og ned, trekke skjermen ut- og inn og den har vippe funksjon. Du har også mulighet å bruke skjermen i PIVOT posisjon, for dem som bruker lengre regneark. PIVOT posisjon får du enkelt ved å vri skjermen 90 grader, med klokken. Alle mennesker er forskjellige, så med monitorarmen får du optimalisert en god KontorErgonomi for en bedre kontorhelse.

Monitorarmen er en ergonomisk og plassbesparende løsning for deg som sitter og jobber foran PC.


Artikkler om øyne, syn og skjermbruk:


 

Tips & Råd

 

Forebygg slitasjeskader

For å unngå negative effekter som følge av databruk vil det være svært fordelaktig å tenke forebyggende ved å benytte tilpassede ergonomiske produkter. Basert på erfaring vil en kombinasjon av ergonomiprodukter og faglig oppfølging hos en behandler være positivt for PC-brukere med muskel- og skjelettlidelser. Effektene av faglig oppfølging og behandling vil være begrenset dersom brukeren ikke fjerner årsakene til sine smerter og ubehag.

Reduser sykefraværet – spar penger. Manglende tilrettelegging på arbeidsplassen medfører økt risiko for både korttids- og langtidssykefravær, samt vesentlige kostnader for arbeidsgiver.


Sitt- & ståbord er kjerneproduktet for god ergonomi

Et elektrisk sitt- & ståbord gir økt fleksibilitet til å komplettere med andre KENSON_KHL1489relevante ergonomiprodukter tilpasset det enkelte individ.
Enhver menneskekropp er unik, og derfor er det viktig med individuell tilrettelegging. Den store fleksibiliteten på vårt elektriske understell gjør at du kan bruke dette i kombinasjon med din eksisterende bordplate.
Vi har også understell for hjørneløsninger.

 

 


Hvordan begrense vanlige symptomer som følge av bruk av data på arbeidsplassen.

Grunnleggende tiltak for å begrense og forebygge lidelser, smerter og slitasjeskader er å holde seg i aktivitet, jevnlig mosjon og hyppige pauser. Generelt kan alle problemer knyttet til ensidige belastninger i en stillesittende kontorjobb gi muskelspenninger og muskelsmerte (myalgier, myofascialgi), senebetennelser (tendinit og tendinose), slimpose-betennelser (bursit), leddsmerter og stivhet (artrose og arthralgier).

I denne veiledningen tar vi ikke høyde for spesielle tilfeller, der bruker har gjennomgått operasjon eller annen type krevende behandling.


 

kensonBanner-752x285-kvammen_KontorErgonomi