HILO

HILO gir de ansatte arbeidsro,- og mulighet for samarbeid i kontorlandskapet 

 

 

 

——–

 

 


HILO fra Mount Design er den eneste fleksible løsningen for kontoravskjerming som tilbys i markedet i dag. Fleksibiliteten ligger i at den enkelte ansatte har valget mellom individuell arbeidsro og mulighet for samarbeid i åpent kontorlandskap.

Hver enkelt av oss har i variert grad behov for skjerming fra lyd- og synsinntrykk sett i forhold til arbeidsoppgaver og den enkeltes personlighet. HILO (forkortelse av High & Low) kommer absolutt til sin rett i åpne kontorlandskaper og hos bedrifter som har lagt opp til aktivitetsbaserte arbeidsplasser.


Bedre hverdag og økt effektivitet

Vi har stor tro på at HILO med sin fleksibilitet vil kunne gi den enkelte en bedre hverdag på kontoret og øke effektiviteten for bedriften. Vi anser HILO som en nyttig produktløsning sammen med et helt sett av tiltak for å optimalisere de ansattes behov for både individuell arbeidsro og samarbeid i kontorlandskapet. I denne sammenheng har vi tro på at HILO vil kunne redusere sykefravær blant ansatte i åpne kontorlandskap og delte kontor. Vårt mål er å samarbeide med arkitekter, interiørarkitekter, fagpersoner, forhandlere og brukere for å øke bevisstheten til bedriftene om de store fordelene som kan oppnås med et godt og optimalt arbeidsmiljø fra et individuelt perspektiv.


 

Arbeidsro og samarbeid

Ved utvikling av HILO har brukerens mulighet for fleksibilitet og påvirkning av egen arbeidsplass vært det absolutte hovedfokuset. HILO består av lydabsorberende avskjerming i svært høy kvalitet, som lar brukeren ta full kontroll over sin egen arbeidsro. Med muligheten til å senke avskjermningen og åpne opp for gruppesamarbeid, bekreftes den viktige dimensjonen i samarbeidet på kontoret. Med dette produktet kan arbeidsmiljøet på kontoret optimaliseres for trivsel og produktivitet uten å være en permanent «avskjermingslabyrint».
………………

Med HILO kan den enkelte brukeren velge å skjerme seg bak en godt omfavnende lydabsorbent. Med et enkelt knappetrykk vil brukeren kunne betjene HILO trinnløst i høyde. Den ansatte kan dermed velge å arbeide konsentrert og skjermet fra lyd- og synsinntrykk, eller senke ned absorbenten og dermed slippe kolleger til for samarbeid og sosialisering. Med dette er HILO en effektiv lydabsorbent og lydavskjerming som reduserer akustikken både for brukeren inne i «kuben» og for alle i kontorlandskapet.

………………

  • Justeres trinnløst i høyde 90 – 167 cm. og kan programmeres i tre valgfrie høyder
  • Ved behov for ommøblering på kontoret er det enkelt å flytte HILO
  • Passer til frittstående arbeidsbord i lengde 100, 120, 140 og 160 cm. og kan kombineres med både nye og eksisterende arbeidsbord
  • Leveres i høy tekstilkvalitet med farge grå som standard. Andre farger på forespørsel
  • Produktet består i hovedsak av tre vegger rundt skrivebordet med avskjerming fra gulvnivå til ståhøyde
  • Består av 20 mm. A-klassifisert absorbentmateriale laget av resirkulerte pet-flasker på begge sider av en 6 mm. kjerne i MDF
  • Absorbentens tekstil er laminert med 3 mm. skum på innsiden
  • Testet iht. ISO 354 og SS 25269 med resultat: N10 = 2.7 Se ISO-testen her

………………

………………


Produktsiden
Produktbrosjyre (svensk)
Produktbrosjyre (engelsk)
Lydtester
Artikler
Stoffvalg
………………

Prdouktblad:
Produktblad Hilo modell 1400
Produktblad Hilo modell 1200
Produktblad Hilo modell 1000

………………
Fordeler:

Argumenter

DWG-filer:
DWG 3D  filer
………………Produksjon foregår i svenske og europeiske fabrikker med bærekraftig produksjon som fellesnevner. NorLink AS er distribusjonsansvarlig for det norske markedet.


Translate »