z

zPRESSEMELDING

Dato 30.03.2023

z

z
Kenson
AS har nå gått inn i samarbeid med Norlink AS 
 

__

__

Kenson AS er nå i et tett samarbeide med Norlink AS.

Det vil si at Kenson AS i praksis blir ny leverandør i kontormøbel-bransjen og samarbeidspartner på produkter fra NorLink.
Kenson AS vil overta lager og markedsføring av hele NorLink sitt produktsortiment i tillegg til Kenson sitt eksisterende sortiment. Varemerket NorLink vil bestå, der eier av Norlink AS, Bernt Bøgh fortsatt vil ivareta sine gode relasjoner i kontormøbel-bransjen som fullverdig engasjert av Kenson AS. 


Dette samarbeidet vil være med på̊ å styrke vår felles posisjon i markedet, både med et enda bredere sortiment og samtidig styrke varemerkene til NorLink AS og Kenson AS. Dette samarbeid vil dermed ikke medføre noen praktiske endringer i vårt kunde-/leverandør-forhold med dere som kunde, rent bortsett fra et bredere tilbud av produkter som vil gi positive effekter for dere og sluttbrukere. 


Litt om Norlink AS 
Norlink har i over 30 år vært distributør av kontortilbehørs-produkter til ledende møbelforhandlere og IT-/data-grossister i det norske markedet. Vi gleder oss til å sette i gang samarbeidet med Norlink og videre utvikle våre varemerker sammen med dere som kunde. Vi håper at dere som kunde eller sluttbrukere finner dette samarbeidet mellom Kenson og NorLink positivt og spennende.


For deg som tidligere har vært kunde hos NorLink
Gå inn her for å registrere deg hos oss så tar vi kontakt så fort vi har mulighet.


Med vennlig hilsen  

KENSON AS  

Mikael A. Karlsen

Daglig leder (CEO)  

Translate »