Nyttige råd til god kontorhelse for deg med hjemmekontor eller hjemmeskole

Sitter du ved kjøkkenbordet eller i sofaen når du jobber hjemme?

Mange har en velfungerende kontorarbeidsplass som ivaretar en god ergonomisk arbeidsstilling på jobben. Hjemmekontoret er ofte ikke like godt utstyrt og fort kan en hel arbeidsdag bli gjennomført i sofaen eller på en kjøkkenstol som over tid er vond å sitte på og ved et kjøkkenbord som kan ha feil høyde for kontorarbeid. Du tar med andre ord ikke godt vare på kroppen din på et slikt hjemmekontor. Etter flere dager i feil arbeidsstilling kan resultatet fort bli både kortvarige og langvarige belastningsskader, samt begrensede muligheter til å utføre dine arbeidsoppgaver. Barn og unge som for tiden er på hjemmeskole kan også oppleve utfordringer med feil arbeidsstilling og er heller ikke skånet for belastningsskader.

Forebygg før det er for sent


For å unngå negative effekter som følge av stillesittende arbeid, vil det være svært fordelaktig å tenke forebyggende ved å benytte tilpassede ergonomiske produkter der du kan variere din arbeidsstilling og være mer aktiv. Derfor har vi samlet et utvalg av våre produkter som kan hjelpe deg og dine til å få ergonomisk tilrettelagt hjemmekontor og hjemmeskole – nå og fremover. God kontorhelse – gir deg helt enkelt et bedre liv.

Anbefalt produktutvalg til hjemmekontoret. Vi har et landsdekkende forhandlernettverk som selger våre produkter både via webshop og i butikk – også med direkteleveranse hjem til deg.
Se vår veiledningsfolder, klikk her!

  • Produktveiledning,- velg riktige løsninger
  • Kjerneproduktet
  • Tips & Råd fra kiropraktor
  • Begrense vanlige symptomer

 

              

             

 

 


God kontorhelse – mer overskudd. Gode tips og råd fra vår kiropraktor og veiledningsfolder for ergonomisk utstyr.

 

Manglende tilrettelegging på arbeidsplassen medfører økt risiko for både korttids- og langtidssykefravær, samt vesentlige kostnader for arbeidsgiver. Vår folder et er godt hjelpemiddel som belyser de mest vanlige slitasjeplagene, og fore-byggende produktløsninger som passerbest for deg. Til vår folder Se også gode tips med vår kiropraktor Ole Christian Kvammen. Gode råd kan hjelpe deg å et bedre liv både på jobb og i fritiden. ………………………..…………

 

 


Translate »