21599
page-template-default,page,page-id-21599,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.2,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.7.1,select-theme-ver-5.3,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Forhandler

Jobber du i stat, kommune, privat næring eller er privat kunde og ønsker å kjøpe våre produkter?

Her ser du et utvalg av våre forhandlere i Norge. Ønsker du å kjøpe fra en annen forhandler som ikke finnes i oversikten, ta kontakt med oss på Live Chat eller via vårt kontaktskjema så hjelper vi deg med det. Vi har et landsdekkende forhandlernett over hele Norge. Mange av våre forhandlere har rammeavtaler med både private selskaper, stat og kommuner på kontor, kontormøbel, IKT- eller datarekvisita.


Varer fysisk i butikker over hele Norge og på nett                            

staples-logo


Varer på nett 

Staples Advantage images_logo     atea-logo_cf38cel5o7ad1bo2awnqg9yvp     

                          

                Office Management         Caribonum  

ABC                    

OfficeAid-merke-rund-150px         post-3510-0-27934100-1367142650 logo.v875c78bf                Ergonomikonuslentene     


Distributører

Er du forhandler og ønsker å selge våre produkter?
Ta kontakt med en av våre distributører, EMO, Itegra, CBK distribusjon eller NorLink, og de hjelper deg med priser, betingelser, tilbud og avtaler. Har du spørsmål vedrørende markedsmateriell, produkter eller vårt konsept rundt KontorErgonomi, klikk her. 

Er du en forhandler som kjøper fra en av våre distristributører men ikke er med i forhandler-oversikten med logo, men ønsker det, send en mail til support@kenson.no så tar vi kontakt med deg.

logo-banner-distributorer-v2