Takk for at du har valgt kontorstolen OPUS Office Chair

 

Produkt enhet: 
Prooduktnavn: Kenson OPUS Office Chair
Produkt nunmmer: KAS021009
Barcode: 7090039080664 
Til produktsiden: Klikk her 

 

 


Oversiktsbilde av OPUS Office Chair

 

  1. Innstilling av nakkestøtte
    For å stille inn nakkestøttens høyde, løft støtten (1) til ønsket posisjon. For å stille inn nakkestøttens vinkel, juster støtten til ønsket posisjon.

  2. Innstilling av korsryggstøtte
    For å stille inn korsryggstøtten, press justeringshendel (2) opp eller ned til ønsket posisjon.

  3. Innstilling av armlener
    For å stille inn høyde på armlenet (3), trykk inn knappen på utsiden av armlenets underside og sett armelenet til ønsket høyde. For å stille inn armlenets hvileflate horisontalt, skyv flaten fremover eller bakover til ønsket posisjon. For å stille inn vinkel på armlenet, trykk inn knappen på innsiden av armlenets underside og rotér armlenet til ønsket posisjon. Armlenet kan roteres 360 ​​grader. For å stille inn avstand mellom armlenene, vri rattet på undersiden av armlenet mot klokken og skyv armlenet til ønsket posisjon. Vri deretter rattet med klokken for å låse armlenet igjen.


 


4. Innstilling av setedybde

For å øke setedybden, sitt på stolens sete og trekk justeringshendel (4) ut. Gjør en bevegelse fremover til ønsket posisjon og slipp deretter justeringshendel.
For å stille setedybden tilbake til opprinnelig posisjon, trekk justeringshendelen ut og reduser kroppsvekten fra setet. Setet beveges dermed automatisk tilbake.


5. Innstilling av setehøyde
For å øke setehøyden, reduser vekten på setet og press justeringshendel (5) opp. Slipp hendel når setet er i ønsket posisjon. For å redusere setehøyden, sitt på stolens sete og press justeringshendel sakte opp til setet er i ønsket posisjon.


6. Innstilling av motstand på tiltfunksjon
For å stille inn motstand på stolens tiltfunksjon, trekk ut og vri justeringknott (6) til ønsket motstand. For økt motstand, vri med klokken. For redusert motstand, vri mot klokken.


7. Innstilling av ryggstøttens låsefunksjon (4 posisjoner)
For å endre ryggstøttens låsestilling, press justeringshendel (7) opp og legg trykk på ryggstøtten med overkroppen til ønsket posisjon. Press deretter justeringshendel ned for å låse ryggstøtten i posisjon. For å stille ryggstøtten tilbake i opprinnelig posisjon, press justeringshendel opp og legg deretter ytterligere litt trykk på ryggstøtten for å løse ut låsefunksjon. Ryggstøtten vil automatisk vinkles opp til opprinnelig posisjon ved redusert trykk fra brukeren.


Deler som medfølger OPUS Office Chair

Del | Bilde | Antall 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Translate »