Takk for at du har valgt kontorstolen ERGO Office Chair

 

Produkt enhet: 
Prooduktnavn: Kenson ERGO Office Chair
Produkt nunmmer: KAS021018
Barcode: 7090039080657 

 

 


Oversiktsbilde av ERGO Office Chair 

  1. Innstilling av nakkestøtte
    For å stille inn nakkestøttens høyde, løft støtten (1) til ønsket posisjon.
    For å stille inn nakkestøttens vinkel og dybde, juster støtten til ønsket posisjon ved bruk av støttens to ledd.

  2. Innstilling av ryggstøtte
    For å stille inn høyde på ryggstøtten (2), ta grep nederst på støtten og løft støtten opp til ønsket posisjon trinn for trinn. Ved ønske om lavere høyde på ryggstøtten, løft støtten opp i øverste posisjon og senk den deretter til laveste posisjon. Støtten kan nå løftes til ønsket posisjon.

  3. Innstilling av armlener

For å stille inn høyde på armlenet (3), trykk inn knappen på utsiden av armlenets underside og sett armelenet til ønsket høyde. For å stille inn armlenets hvileflate horisontalt, skyv flaten fremover eller bakover til ønsket posisjon. For å stille inn vinkel på armlenet, trykk inn knappen på innsiden av armlenets underside og rotér armlenet til ønsket posisjon. Armlenet kan roteres 360 ​​grader. For å stille inn avstand mellom armlenene, vri rattet på undersiden av armlenet mot klokken og skyv armlenet til ønsket posisjon. Vri deretter rattet med klokken for å låse armlenet igjen.4. Innstilling av setedybde

For å øke setedybden, sitt på stolens sete og trekk justeringshendel (4) ut. Gjør en bevegelse fremover til ønsket posisjon og slipp deretter justeringshendel.
For å stille setedybden tilbake til opprinnelig posisjon, trekk justeringshendelen ut igjen og reduser kroppsvekten fra setet. Setet beveges dermed automatisk tilbake.


5. Innstilling av setehøyde
For å øke setehøyden, reduser vekten på setet og press justeringshendel (5) opp. Slipp hendel når setet er i ønsket posisjon. For å redusere setehøyden, sitt på stolens sete og press justeringshendel sakte opp til setet er i ønsket posisjon.


6. Innstilling av motstand på tiltfunksjon
For å stille inn motstand på stolens tiltfunksjon, trekk ut og sveiv justeringshendel (6) til ønsket motstand. For økt motstand, vri med klokken. For redusert motstand, vri mot klokken.


7. Innstilling av ryggstøttens låsefunksjon (4 posisjoner)
For å endre ryggstøttens låsestilling, vri justeringsratt (7) med klokken for å låse opp og legg trykk på ryggstøtten med overkroppen til ønsket posisjon. Vri deretter justeringsratt mot klokken for å låse ryggstøtten i posisjon. For å stille ryggstøtten tilbake i opprinnelig posisjon, vri justeringsratt med klokken og legg deretter ytterligere litt trykk på ryggstøtten for å løse ut låsefunksjon. Ryggstøtten vil automatisk vinkles opp til opprinnelig posisjon ved redusert trykk fra brukeren.


8. Innstilling av ryggstøtte og sete i vinkel fremover
For å stille inn ryggstøtten og setet i vinkel fremover, sett ryggstøttens låsefunksjon i åpen stilling. Press justeringshendel (8) opp og legg trykk på ryggstøtten med overkroppen. Når brukeren inntar en fremoverlent arbeidsstilling, vil setet og ryggstøtten følge brukerens stilling. For å stille ryggstøtten og setet tilbake i opprinnelig posisjon, press ned justeringshendel og legg trykk på ryggstøtten. Ryggstøtten og setet vil dermed låses i opprinnelig posisjon.


9. Innstilling av korsryggstøtte
For å øke buen på korsryggstøtten, trykk på pumpen (9) til korsryggstøttens bue er i ønsket stilling. For å redusere buen på korsryggstøtten, trykk på knappen (10) på pumpen for å frigjøre luften i korsryggstøtten til buen er i ønsket stilling.


Deler som medfølger ERGO Office Chair

Del | Bilde | Antall 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Translate »