Takk for at du har valgt kontorstolen BONO Office Chair

 

Produkt enhet: 
Prooduktnavn: Kenson BONO Office Chair
Produkt nunmmer: KAS021012
Barcode: 7090039080640
Til produktsiden: Klikk her 

 

 


Oversiktsbilde av BONO Office Chair

 

 

 

 1. Innstilling av nakkestøtte
  For å stille inn nakkestøttens høyde, løft støtten (1) til ønsket posisjon.
  For å stille inn nakkestøttens vinkel og dybde, juster støtten til ønsket posisjon ved bruk av støttens to ledd.

 2. Innstilling av ryggstøtte
  For å stille inn høyde på ryggstøtten (2), ta grep nederst på støtten og løft støtten opp til ønsket posisjon trinn for trinn. Ved ønske om lavere høyde på ryggstøtten, løft støtten opp i øverste posisjon og senk den deretter til laveste posisjon. Støtten kan nå løftes til ønsket posisjon.

 3. Innstilling av armlener
  For å stille inn høyde på armlenet (3), trykk inn knappen på utsiden av armlenets underside og sett armelenet til ønsket høyde. For å stille inn armlenets hvileflate horisontalt, skyv flaten fremover eller bakover til ønsket posisjon. For å stille inn vinkel på armlenet, trykk inn knappen på innsiden av armlenets underside og roter armlenet til ønsket posisjon. Armlenet kan roteres 360 ​​grader. For å stille inn avstand mellom armlenene, vipp ned låsespaken på undersiden av armlenet og skyv armlenet til ønsket posisjon. Vipp deretter opp låsespaken igjen.


4. Innstilling av setevinkel (tilt fremover)

For å stille inn setevinkelen, vri justeringshendel (4) med klokken, senk setets front og vri deretter hendel mot klokken for å låse setet i nedre posisjon. Vri justeringshendel med klokken for å stille setet tilbake til opprinnelig posisjon.


5. Innstilling av motstand på tiltfunksjon
For å stille inn motstand på stolens tiltfunksjon, trekk ut og sveiv justeringshendel (5) til ønsket motstand. For økt motstand, vri med klokken. For redusert motstand, vri mot klokken.


6. Innstilling av setehøyde
For å øke setehøyden, reduser vekten på setet og press justeringshendel (6) opp. Slipp hendel når setet er i ønsket posisjon. For å redusere setehøyden, sitt på stolens sete og press justeringshendel sakte opp til setet er i ønsket posisjon.


7. Innstilling av ryggstøttens låsefunksjon (4 posisjoner)
For å endre ryggstøttens låsestilling, press justeringshendel (7) opp og legg trykk på ryggstøtten med overkroppen til ønsket posisjon. Press deretter justeringshendel ned for å låse ryggstøtten i posisjon. For å stille ryggstøtten tilbake i opprinnelig posisjon, press justeringshendel opp og legg deretter ytterligere litt trykk på ryggstøtten for å løse ut låsefunksjon. Ryggstøtten vil automatisk vinkles opp til opprinnelig posisjon ved redusert trykk fra brukeren.


8. Innstilling av setedybde

For å øke setedybden, sitt på stolens sete og press justeringshendel (8) opp. Gjør en bevegelse fremover til ønsket posisjon og slipp deretter justeringshendel.
For å stille setedybden tilbake til opprinnelig posisjon, press justeringshendelen opp og reduser kroppsvekten fra setet. Setet beveges dermed automatisk tilbake.

NB! Denne justeringshendel er lokalisert på stolens venstre side på bildet, dvs. innenfor hendel nr. 6. og ikke på høyre siden ved hendel nr. 7.


Deler som medfølger BONO Office Chair

Del | Bilde | Antall 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Translate »